Personal Training

Bewegen is goed voor je. Dat weet je niet alleen, je voelt het aan je lijf als je lekker actief bent geweest. Maar welke trainingsvorm hoort hierbij en waar voel jij je goed bij? Graag help ik je om af te stemmen wat echt bij je past en hoe je je doelen kunt behalen. Dat doe ik door middel van persoonlijke begeleiding en aandacht op maat.

Het lijkt zo eenvoudig omdat je het als kind al onder de knie had: hardlopen. Toch is hardlopen een behoorlijk belastende beweging voor een volwassen lichaam en is de kans groot dat je last krijgt van je gewrichten en spieren.
Samen gaan we trainen en kijken we naar de manier van lopen die bij je past en wat je nodig hebt om je doelen te bereiken. Persoonlijk en effectief.

Ieder heeft zijn eigen manier van bewegen en doen. Het kan heel behulpzaam zijn om echt te weten hoe je lichaam werkt en wat bij jou past. Door inzicht te krijgen in jouw unieke beweegpatronen, kracht en conditie kun je kijken op welke punten je verder kunt verbeteren. Denk hierbij niet alleen aan sportprestaties, maar ook aan het voorkomen van klachten, onnodige vermoeidheid en blessures.

Je kunt bij ons terecht voor:

  • (hard)loopanalyse
  • conditietest
  • krachttest
  • bewegingsadvies